Кариери

Стани един от нас 

Кои сме ние


Вакуум Ел Систем ООД е средно по големина предприятие с основна дейност производство на индустриални продукти и обурудване от метал, както и вакуумни помпи. Началото на тази дейност е поставено през далечната 1986г., като през годините компанията е трупала разнообразен опит при работа с чуждестранни компании, лидери в най-различни сфери на бизнеса.

Модерен завод

През Август 2018г. беше открит нашия модерен нов завод и административен офис в гр. Ямбол, в който ще работят над 90 талантливи служители. Планирано е увеличение на персонала, небходимо за ефективното разрастване на предприятието.

Високотехнологично обурудване

Разполагаме с най-ново поколение машини за обработка на листова стомана, металообработка и измервателна техника, която спомага за ефективната и качествена работа на всеки един от нас. Компанията непрекъснато инвестира в иновационни технологии от цял свят, което е едно от предимствата пред конкурентни фирми.

Партньорства с чуждестранни лидери

Голяма част от успеха на компанията се дължи на дългогодишни партньорства със световни лидери в автомобилната, машиностроителната, медицинската и други индустрии. Нашите партньори са от повече от 15 държави, което допринася за международния облик на компанията.

Запознай се с нашия екип


Искаш ли да се запознаеш с нашите колеги? Искаш ли да видиш нашия офис и производствени площи? 
Гледай видео историите на някои от най-добрите ни колеги и се запознай с работната среда при нас.

 

Какво предлагаме


Динамична среда

Естеството на нашия бизнес предразполага към динамика и разнообразие на ежедневните задължения, вътрешнофирмена комуникация с различни звена и работа в екип. Разнообразието в работата е от ключово значение за по-доброто представяне на служителите, затова се стараем да осигурим многообразие и възможности за самоинициатива. Много от позициите при нас предлагат възможност за ежедневна комуникации с чуждестранни партньори, което допринася за динамичната среда в компанията.

Предизвикателство

За да запазим нашата стабилна позиция в сферата на металообработката, имаме нужда от талантливи хора, които да са способни да развиват своите умения и качества. Ние се стремим да осигуряваме всестранни възможности за личностно и кариерно развитие, като от своя страна вярваме, че твоето подобрение е стъпка в правилната посока за компанията. Работата при нас е предизвикателство, но същевременно осигурява много възможности.

Приятна работна атмосфера

От модерните офиси и производствени площи до приятелската атмосфера в компанията, ние се стремим да предложим една положителна работна атмосфера, която стимулира продуктивността и ефективноста на всеки един от нас.

Високо заплащане

Ние вярваме, че справедливото заплащане на труда е от ключово значение за развитието на бизнеса и икономиката като цяло. За определяне на възнагражденията използваме напълно прозрачна схема на заплащане и бонусна система, за всички нива в компанията. 


 

Какво казват нашите колеги


 

Теодора


Мениджър Човешки Ресурси

"...Работата в нашата фирма е много разнообразна и интересна. Колегите ми са и мои приятели..." 

 

Николай


Заварчик

"...Работим в отлична, климатизирана среда. Използваме заваръчно оборудване от най-ново поколение ... "

 

Програми за студенти


Възможност за професионална ориентация

Програмите ни за студенти и дипломанти осигуряват възможност за разширяване на кръгозора, и ориентиране в конкретна област на машиностроенето или изграждане на разнообразен набор от умения, необходими за мениджърски позиции в машиностроенето. 

 


 

Лятна стажантска програма


 

Какво е да работиш като инженер? 

Лятната стажантска програма ще те запознае от първо лице с предизвикателствата на инженерната професия и модерното машиностроене. Програмата ще ти даде възможност да покажеш най-доброто от себе си, в реална среда и ще ти помогне в избора на дългосрочна професия. 

 

С какво ще се сблъскаш? 

Програмата ще ти даде възможност да работиш по реални проекти и задачи във всички технически области на фирмата: ще разработваш 3D модели на изделия, ще разработваш и предлагаш технологични решения за конкретни проблеми, ще участваш в програмирането на металорежещи машини и роботи, ще участваш в процеса по контрол на качеството. Този разнообразен набор от дейности, ще разшири твоите познания и ще направи висшето ти образование по-интересно и полезно. 

 

Какво ти е необходимо за кандидатстване? 

 • Добри академични резултати и познания
 • Завършен II-ри или III-ти курс в машиностроителна специалност
 • Отлични аналитично и логическо мислене
 • Много добро владеене на английски език

 

Какво ще получиш като възможности? 

 • Да приложиш теоретичните си познания на практика , откривайки своите силни професионални качества , чрез участие в реални бизнес проекти
 • Да получаваш мотивиращо възнаграждение
 • При показани добри резултати, ще получиш предложение за постоянна работа, след дипломирането ти
 • Ако не си от региона, ще получиш приятна квартира в гр. Ямбол, само на 90км от Черно море  

Кога се провежда?

Програмата е с продължителност от 11 седмици: 9 работни седмици и 2 седмици ваканция през м. Август.

Търси позиция като:

 •  
  Конструктор
 •  
  Технолог
 •  
  Контрол качество
 •  
  Стажант

Отворени позиции

Контрольор на качеството

Извършване на контрол на размери, структура и вид на изделия

Кандидатствай


Не виждаш обявена твоята предпочитана позиция? Не се притеснявай да изпратиш своето CV чрез формата по-долу или на jobs@vacuumsys.com. Винаги се стремим да подберем най-качествените кандидати за нашия екип.  
 
capcha