Edwards в България


Световен лидер във вакуумни технологии

EDWARDS VACUUM е световен лидер в производството и доставката на индустриални вакуумни системи и решения за намаляване на емисиите.

Технологично лидерство

Като надежден партньор EDWARDS има утвърдени взаимоотношения с клиентите си - много от водещите световни производители и задълбочено разбиране на техните ключови предизвикателства в  процеса. Технологичното ноу-хау и опитът на EDWARDS стимулират иновативни решения, които помагат за оптимизиране на процесите чрез дългогодишно сътрудничество и партньорство.

Иновация

Едуардс превръща знанията за индустрията в иновативни решения за продукти, които създават предимство и стойност за клиентите. Всеки ден в EDWARDS работят с много повече клиенти от своите конкуренти, за да разберат по-добре техните нужди и да гарантират оптимизирани общи решения за използването на вакуум.

Партньорства

EDWARDS си сътрудничи с клиенти и от различни отрасли, за да разработва продукти на някои от най-взискателните приложения

Отблизо

Какво ново?

Продукти на Edwards


Ние сме официален представител на Edwards за България. Разгледайте пълния продуктов каталог на Edwards или се свържете с някой от нашите консултанти за повече информация. Възползвайте се и от ежемесечните промоции на избрани продукти от гамата на Edwards.

Индустрии


Вакуума е неразделна част от най-разнообразни индустриални, медински и R&D процеси. Решенията и продуктите, които предлагаме ще подпомогнат и подобрят вашия процес, предоставяйки ви възможност да сте една стъпка пред вашите конкуренти.