Услуги


Услуги


Вакуум Ел Систем предлога широка гама от производствени решения като изработка на детайли от листова стомана, машинни обработки и сглобяване. Нашият обширен инженерен и производствен опит, и строгият качествен контрол ни позволяват да предоставяме цялостни решения с отлично качество. 

За Нас


За компаниятаВакуум Ел Систем е създадена през 1999г. От създаването си до сега фирмата продължава да разширява производствената си дейност, като в момента развива две основни направления:

  • Производство на изделия от листова стомана и прецизни машинни детайли – това направление се развива изцяло на базата дългосрочно партньрството с големи световни фирми
  • Вакуумни технологии – производство на маслено-ротационни вакуумпомпи, дифузионни помпи, агрегати, вакуумни системи и компоненти. Маслено-ротационните помпи са по лиценз на германската фирма Leybold. За да обогати асортимента от вакуумни изделия и услуги Вакуум Ел Систем е официален дистрибутор на световния лидер във вакуумните технологии - Edwards.

Вакуум Ел Систем разполага с над  40 000 m2  площ, от които 25 000 m2 производствени халета и персонал около 90 души, много  от които  дипломирани инженери. Многообразното модерно оборудване позволява да изработваме различни видове детайли от листова стомана, рамки, шкафове, технологично оборудване, корпуси на машини за различни сектори от промишлеността. Прецизните машини за обработка на цилиндрични и корпусни детайли дават възможност да задоволим изискванията на всеки клиент, да предоставим разнообразни детайли, както и завършени изцяло изделия в различни количества и партиди. Ние работим по изпълнението на комплексни проекти, стартирайки от концепцията и завършвайки с готов продукт, асемблиран и тестван.

Цялостната дейност на компанията е организирана в съответствие с изискванията на DIN EN ISO 9001:2015.

Нашата мисия е да продължаваме да произвеждаме висококачествени продукти, да повишаваме производителността, за да бъдем конкурентни. Така ще продължим да задоволяваме изискванията на нашите настоящи клиенти и ще успеем да привлечем нови дългосрочни партньори. Ние се стремим да предлагаме високо ниво на бизнес партньорство, осигуряваме добра комуникация и стабилност в отношенията.

 

 

Company Overview

Политика по качеството

 

Сертификати и награди

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 14001:2015

За Нас

Новини и актуални предложения


Проект: Иновативни технологии за ефективно използване на ресурсите във “ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ" ООД”


19 / Дек / 2019

Виж повече   

Tръжна документация по проект № BG16RFOP002-3.004-0131-C01


17 / Апр / 2019

Виж повече