Каталог на Edwards може да изтеглите от тук...

 

ПРОИЗВОДСТВО НА ПОЛУПРОВОДНИЦИ И ПЛОСКИ ПАНЕЛИ 

Като глобален лидер на пазара за вакуумно оборудване и системи за намаление на токсичните вещества в производството на полупроводници и плоски дисплеи, Едуардс може да предложи пълна гама от решения за намаляване на разходите за покупка и за повишаване на производителността. Няма друга компания в света с толкова голям опит на пазара на полупроводници и плоски панели , няма друга компания в света с такава глобална обслужваща мрежа във всяка точка на света.

 
 

ПРОИЗВОДСТВО НА СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ И ЛЕД ЛАМПИ

Едуардс е единственият производител, които може да достави на производителите на слънчеви панели по света широка гама от системи за вакуум и пречиствателни системи за различни етапи от производството им. Технологичните процеси и технически компетенции обхващат областта на тънкослойните покрития във фотоволтаичнте индустрии.Ние от Едуардс сме ангажирани да предлагаме на нашите клиенти инвестиции в екологични технологии с по-ниски цени за ват.

 
 

НАУЧНИ ИЗЛЕДВАНИЯ

Eдуардс издаде нова брошура за употребата на вакуумни помпи и аксесоари в секрора НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. Тя представлява 60 страници- мини каталог, представящ всички типични за сектора форвакуумни помпи, турбомолекулярни помпи, турбомолекулярни системи, аксесоари, компоненти и инструменти. Ако искате да разгледате каталога, моля използвайте линка по-долу.

 R&D brochure C20010895B - 2016

 
 

ХИМИЧНИ ПРОЦЕСИ

Като пионери в опазването на околната среда, сухите вакуумни системи на Едуардс допринасят за намаляване на потреблението на енергия и текущите разходи в химическата, фармацевтичната и биогоривна промишленост. Нашите системи са идеални за всички приложения, където се изисква чисти вакуумни решения, надеждност, ефективност и слабо въздействие върху околната среда, както и ниски капиталови инвестиции и ниски експлоатационни разходи.

 
 

ПРОМИШЛЕНОСТ

Едуардс предлага широка гама на вакуумни технологии и решения в областта на металургията - за отвеждане на газовете при производство на стоманата, в инсталации за покрития, в инсталации за производство на енергия. Притежаваните от Едуардс ненадминати инженерни познания, поддържани от години натрупан опит, дава възможност да осигури оптимални вакуумни индустриални решения за клиентите.

 
 

ОБСЛУЖВАНЕ

Фокусирани върху подобряване на производителността и оптимизиране на общите разходи за придобиване, Едуардс предлага услуги, които включват инженерни подобрения, оборудване за мониторинг и диагностика, одити за енергийна ефективност и консултации, планиране на място, поддръжка, основни ремонти на изделията в сервизни центрове чрез упълномощен доставчици на услуги, резервни части и инструменти. С глобална мрежа от обслужващи съоръжения и екип от почти 1000 сервизни инженери и техници, Едуардс никога не е далеч!


Нова генерация индустриални вакуумпомпи

виж повече...

виж повече...

nEXT най-новият модел на турбомелекулярни помпи на Edwards

виж повече...

до 20 пъти по-тиха

виж повече...