Уважаеми бъдещи партньори,

Вакуум Ел Систем е създадена през 1999г. От създаването си до сега фирмата продължава да разширява производствената си дейност, като в момента  развива две основни направления:

Производство на изделия от листова стомана и прецизни машинни детайли – това направление се развива  изцяло на базата партньрството с големи световни фирми, за които работим дългосрочно и предоставяме качествени продукти.

Вакуумни технологии –  производство на маслено-ротационни вакуумпомпи, дифузионни помпи, агрегати, вакуумни системи и компоненти. Ммаслено-ротационните помпи са по лиценз на германската фирма Leybold. За да обогати асортимента от вакуумни изделия и услуги Вакуум Ел Систем е официален дистрибутор на световния лидер във вакуумните технологии - Edwards.

Вакуум Ел Систем разполага с над  40 000 m2  площ, от които 25 000 m2 производствени халета и персонал около 70 човека, много  от които  дипломирани инженери. Нашето многообразно оборудване позволява да изработваме различни видове детайли от листова стомана, рамки, шкафове, технологично оборудване, корпуси на машини за различни сектори от промишлеността. Прецизните машини за обработка на цилиндрични и корпусни детайли дават възможност да задоволим изискванията на всеки клиент, да предоставим разнообразни  детайли, както и завършени изцяло изделия в различни количества и партиди. Ние работим по изпълнението на комплексни проекти, стартирайки от концепцията и завършвайки с  готов продукт, асемблиран и тестван.

Цялостната дейност на компанията е организирана в съответствие с изискванията на DIN EN ISO 9001:2008.

Нашата мисия е да продължаваме да произвеждаме висококачествени продукти, да повишаваме производителността, за да бъдем конкурентни. Така ще продължим да задоволяваме изискванията на нашите настоящи клиенти и ще успеем да привлечем нови дългосрочни партньори. Ние се стремим да предлагаме високо ниво на бизнес партньорство, осигуряваме добра комуникация и стабилност в отношенията.

Коректност, високо качество, добра цена, перфектно обслужване. Това са факторите, на които разчитаме за нашите настоящи и бъдещи успехи.

 

Вакуум Ел Систем 


Вакуум Ел Систем закупи нови машини по проект Подобряване на производствения капацитет в МСП на ОП Иновации и конкурентоспособност 2014-2020

виж повече...

Голямо разнообразие от изделия от листова стомана, машинни детайли, както и завършени изделия по документация на клиента

виж повече...

Годишни награди на БТПП - Отлично малко и средно предприятие за 2015

виж повече...

 

 

 

Производител на вакуумни помпи и дистрибутор на Edwards Vacuum

 

виж повече...