Ние обещаваме на нашите клиенти:


Обслужване

Ние предоставяме на нашите клиенти висококачествено обслужване, защото ги чуваме, комуникираме и разбираме  техните нужди и очакванията им.

 

Персонал 

Ние подбираме нашия персонал   и  го обучаваме за това, как да обслужва нашите клиенти.

 

Качество

Ние разбираме изискванията за високо качество на нашите клиенти, затова им осигуряваме висококачествени и международно  признати стоки и услуги.

 

Цена

Ние продължаваме да се фокусираме в повишаване на производителността, като средство за намаляване на себестойността за да осигуряваме на клиента качествен продукт на добра цена.

 

Технологии 

Ние непрекъснато обновяваме нашето оборудване  и осигуряваме съвременни технологии, за да бъдем конкурентни, да подобряваме нашата организация на работа , да доставяме  в срок и да допринасяме за просперитета на нашите клиенти.

 

Koнфиденциалност

Ние гарантираме честност и  доверие в нашите бизнес отношения. Конфиденциалност и партньорство са  ценности, които изповядваме.


Вакуум Ел Систем закупи нови машини по проект Подобряване на производствения капацитет в МСП на ОП Иновации и конкурентоспособност 2014-2020

виж повече...

Голямо разнообразие от изделия от листова стомана, машинни детайли, както и завършени изделия по документация на клиента

виж повече...

Годишни награди на БТПП - Отлично малко и средно предприятие за 2015

виж повече...

 

 

 

Производител на вакуумни помпи и дистрибутор на Edwards Vacuum

 

виж повече...